Hart van Vathorst

Hart van Vathorst is een unieke plek in de Amersfoortse wijk Vathorst. In het pand zitten onder meer twee zorginstellingen, een kerk, een kindercentrum en het restaurant van Bijzondere Gasten, samen onder één dak. Niet alleen delen we met elkaar een gebouw, we werken samen waar dat mogelijk is. Daarbij is belangrijk dat iedereen welkom is en gezien mag worden. Of je nu jong of oud bent of te maken hebt met een lichamelijke of verstandelijke beperking.

In het hart van het gebouw zit ons restaurant waar we verse koffie, huisgemaakt gebak of een lunch serveren. In ons team werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Op deze locatie verhuren we diverse vergader- en evenementenzalen. Regelmatig organiseren we activiteiten voor de wijk zoals een theatervoorstelling, bingo avond of workshop.

Op dit moment is het restaurant in Hart van Vathorst gesloten, maar vanaf 1 september 2020 zijn onze deuren weer geopend!  Op de website van Hart van Vathorst vindt u de laatste stand van zaken. 

Menukaart

Menukaart

Vergaderen en evenementen

Vergaderen en events

Reserveer Hart van Vathorst

Reserveer

Openingstijden

Het restaurant van Hart van Vathorst is gesloten maar heropent haar deuren weer op 1 september 2020 

Waar vind je ons?

Contact met Hart van Vathorst

Angelinapolder 3
3825 LX Amersfoort
Restaurant in Hart van Vathorst: 033-2030420
info@bijzonderegasten.nl

Hart van Vathorst op social media

Onze huisgenoten