Theater De Kamers

Theater De Kamers is een markante evenementenlocatie in Vathorst. Op deze bijzondere plek is theater de bron van inspiratie voor alle activiteiten en evenementen die we ontplooien.

Bijzondere Gasten programmeert hier theater, films en andere evenementen voor wijk en stad. Daarnaast is het voor particulieren en zakelijke organisaties een bijzondere locatie voor hun vergadering of evenement. Door de diversiteit van de ruimtes in het onder architectuur ontworpen pand is er veel mogelijk: van een congres tot een trouwfeest, vergadering, kerstborrel of yogales. Het theater heeft een eigen website met alle info over voorstellingen, evenementen en verhuur. 

‘De Kamers’ is ontstaan vanuit een burgerinitiatief van een kunstenaar en een dominee. In 2007 werd het geopend door toenmalig Prinses Máxima als een plek voor ‘rust, expressie, inspiratie en ontmoeting’. In 2012 hield dit initiatief echter op te bestaan. Sinds die tijd was De Veenkerk de enige gebruiker van het pand. 

Bijzondere Gasten, Kindercentrum Bzzzonder, Buitengewoon Concept en de Veenkerk zijn in Theater De Kamers samenwerkingspartners en huisgenoten. Theater en creativiteit – in de breedste zin van het woord –  vormen de basis voor alle activiteiten die worden ontplooid.

fotografie Stefan Müller en Sjaak Henselmans & Kiworkx.

Horeca

Theater De Kamers heeft een prachtig terras (mét strand!) midden in Vathorst. Grenzend aan de natuurspeeltuin en de kinderboerderij een ideale plek voor een heerlijke kop koffie of een borrel terwijl de kinderen lekker spelen.

Het terras en de horeca zijn geopend tijdens activiteiten en evenementen. Kijk op de website en volg ons op Facebook voor alle bijzonderheden.

Reserveer De Kamers

Reserveer

Openingstijden

Onze horeca is geopend tijdens evenementen en activiteiten. Zie de website voor het programma van Theater de Kamers

Waar vind je ons?

Contact Theater de Kamers

Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
Tel: 085-130 58 12
info@bijzonderegasten.nl

Volg De Kamers op social media