Theater De Kamers

Theater De Kamers is een markante evenementenlocatie in Vathorst. Op deze bijzondere plek is theater de bron van inspiratie voor alle activiteiten en evenementen die we hier ontplooien.

Bijzondere Gasten gaat aan de slag met een programmering om aan deze plek een invulling te geven voor wijk en stad. Daarnaast vinden ook particulieren en zakelijke organisaties hier een bijzondere locatie voor hun evenement. Door de diversiteit van de ruimtes in het onder architectuur ontworpen pand is er veel mogelijk: van een congres tot een trouwfeest, kerstborrel of yogales. Het theater heeft een eigen website met alle info over voorstellingen, evenementen en verhuur. 

‘De Kamers’ is ontstaan vanuit een burgerinitiatief van een kunstenaar en een dominee. In 2007 werd het geopend door toenmalig Prinses Máxima als een plek voor ‘rust, expressie, inspiratie en ontmoeting’. In 2012 hield dit initiatief echter op te bestaan. Sinds die tijd was De Veenkerk de enige gebruiker van het pand. 

Bijzondere Gasten, Kindercentrum Bzzzonder, Buitengewoon Concept en de Veenkerk zijn in Theater De Kamers samenwerkingspartners en huisgenoten. Theater en creativiteit – in de breedste zin van het woord –  vormen de basis voor alle activiteiten die worden ontplooid.

fotografie Stefan Müller en Sjaak Henselmans.

Reserveer De Kamers

Reserveer

Openingstijden

Vanaf 1 juli 2020 openen wij ons terras voor een hapje en drankje op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur.

Zie de website voor alle activiteiten in Theater de Kamers

Waar vind je ons?

Waar vind je ons?

Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
Tel: 085-130 58 12
info@bijzonderegasten.nl

Volg De Kamers op social media