We ontmoeten je graag op één van onze bijzondere plekken!

Wijkboerderij Nieuwland

Wijkboerderij Nieuwland is de huiskamer van de Amersfoortse wijk Nieuwland. Een plek voor jong en oud, voor bewoners, ondernemers en vrijwilligers uit de wijk.

Bekijk locatie

Het Parkhuis

In het ketelhuis van het voormalige Elisabeth Ziekenhuis realiseert Bijzondere Gasten Het Parkhuis. Deze industriële locatie in de Amersfoortse wijk Randenbroek  ligt aan de rand van Park Elisabeth Groen. Het Parkhuis wordt een bruisende plek in de wijk en wordt in 2020 geopend. 

Bekijk locatie

Hart van Vathorst

Hart van Vathorst is een unieke plek in de Amersfoortse wijk Vathorst. In het pand zitten onder meer twee zorginstellingen, een kerk, een kindercentrum en het restaurant van Bijzondere Gasten, samen onder één dak.

Bekijk locatie

De kamers

De Kamers is een evenementenlocatie in Vathorst. Dit bijzondere pand heeft een compleet ingerichte theaterzaal.  Theater is de bron van inspiratie voor alle activiteiten die we hier ontplooien.

Bekijk locatie

T Veense Hart

T Veense Hart is onze nieuwste ontmoetingsplek in Nijkerkerveen.  Op deze splinternieuwe locatie werken we samen met onder meer basisschool De Horizon, de bibliotheek, kindercentrum Bzzzonder en heel veel andere lokale organisaties en clubs.

Bekijk locatie