Bijzondere Gasten wil verschil maken

Het is onze droom om levendige plekken te creëren waar mensen met verschillende achtergronden zich welkom voelen en elkaar kunnen ontmoeten. Daar werken we bij Bijzondere Gasten ambitieus aan. Want we vinden dat ontmoeting het cement is van een samenleving waarin iedereen meedoet. 

Onze bijzondere plekken vinden we in centraal gelegen panden in wijk en stad die leeg staan of om een nieuwe functie vragen.  We werken nauw samen met organisaties uit de wijk en stad. Samen bekijken we hoe we een plek van en voor de wijk kunnen zijn.  Iedereen is welkom: inclusief noemen we dat. Dat zie je ook terug in de samenstelling van ons team. Onze ‘huisgenoten’ zijn organisaties die dit ook belangrijk vinden; met hen delen we onze locaties.  

Op dit moment doen we dat op vijf verschillende plekken: Wijkboerderij Nieuwland, Hart van Vathorst, Het Parkhuis, ‘T Veense Hart en Theater De Kamers.

Wil je ook bij ons werken? Vacatures publiceren we op social media en onder het kopje ‘Nieuws’ op de website. Of stuur een open sollicitatie met motivatie en CV naar info@bijzonderegasten.nl.

Waar vind je ons?

  • Wijkboerderij Nieuwland

  • Parkhuis

  • Hart van Vathorst

  • De Kamers