Vacature: Chefkok

Bijzondere Gasten is een sociale onderneming met een groot hart. Wij maken levendige ontmoetingsplekken in wijken van Amersfoort en omgeving. Plekken waar iedereen welkom is. Diversiteit en inclusiviteit zijn onze kernwaarden. Iedereen is een bijzondere gast: dat geldt voor de gasten die we ontvangen én voor ons team. Je kunt bij ons in de eerste plaats terecht voor bijzonder lekker eten en drinken. Want voor ons is dat hét middel voor ontmoeting.

Voor ons horecateam zijn wij op zoek naar een:

Chefkok m/v

28-32 uur per week

Jij hebt uitgebreide ervaring in de (dag)horeca en/of catering. Met plezier en passie sta je in de keuken. Je draait je hand niet om voor een creatief gerecht of het ontwikkelen van een passend menu. Je werkt graag in een dynamische omgeving waarbij jij in staat bent het overzicht te behouden. Daarbij zie je altijd zaken die verder ontwikkeld en verbeterd kunnen worden. Werken met een inclusief team voegt voor jou iets waardevols toe aan jouw werk, dus onze visie past precies bij jou.

Je bent gedurende 4 á 5 dagen per week flexibel inzetbaar; als het nodig is ook in de avonden en/of weekenden. Je uitvalsbasis is ons restaurant in Hart van Vathorst, maar je werkt ook regelmatig op onze andere locaties.

Hoe gaat jouw werkomgeving eruit zien? Wij zijn een jong, ambitieus bedrijf, een startup. Binnenkort zijn we in Amersfoort en omgeving op vijf plekken actief. Dat betekent; veel dynamiek, kansen en energie. Je werkt in een toegewijd team. Je salaris is afhankelijk van je ervaring.

Spreekt dit je aan en herken je jezelf in onze beschrijving? Dan horen we graag van je. Stuur je motivatie en CV aan info@bijzonderegasten.nl t.a.v. Ilse Kamphuis.

We ontmoeten je graag!