Vacatures collega’s Parkhuis Amersfoort

Midden in hét park van Amersfoort Zuid, Elisabeth Groen, vind je de nieuwste hotspot van de stad: Parkhuis Amersfoort. Hip interieur, prachtige terras, panoramaverdieping met adembenemend uitzicht en een vintage industriële kelder: alleen dát al is de moeite waard. Nog mooier zijn echter de fijne collega’s, onze bijzondere gasten, de gezellige werkplek waar het borrelt en bruist en het feit dat je hier mag zijn wie je bent. Een ontmoetingsplek van Bzzzonder, voor kinderen van 0 tot 101 waar iedereen welkom is; wat je achtergrond, leeftijd, droom of zorgvraag ook is.

En ontmoeten, dat doen Amersfoorters hier graag. We hebben het gezellig druk en groeien hard, zowel in de horeca als in de verhuur en evenementen. Daarom zoeken we collega’s, zoals:

Medewerker bediening / keuken

Wat ga je doen?

Als medewerker bediening ontvang je onze Parkhuis gasten hartelijk en gastvrij. Je neemt de bestellingen op, serveert eten en drinken, rekent af en zorgt dat alles er spic en span uit ziet. Ook verzorg je de mis en place en help je met het klaarzetten van ruimtes voor de verhuur.

Als keukenmedewerker maak je met pure, simpele ingrediënten mooie gerechten en vooral goed en lekker eten voor onze gasten. Afhankelijk van je ervaring werk zelfstandig of onder de hoede van onze koks, net hoe dat het beste bij jou past.

Wat bieden wij?

We zijn een fijn team waar je mag zijn wie je bent. Zeker, de horeca is hard werken, maar dat doen we met elkaar. Wij regelen een prima salaris en arbeidsvoorwaarden. Jouw werkplek midden in het park is een bijzondere plek. Groen, open en dichtbij de natuur.

Wat vragen we?

We zoeken horecamedewerkers met ervaring die flexibel beschikbaar zijn voor minimaal 8 uur per week, ook doordeweeks. Leeftijd ‘geen bezwaar’ :). Als je maar vrolijk en gastvrij bent en van mensen houdt in al hun diversiteit. Je hebt er plezier in om in een team te werken, bent netjes en secuur. Een diploma Sociale Hygiëne is een pré.

Lijkt het je leuk een keer te komen kennismaken? Graag! Stuur een mailtje aan info@bijzonderegasten.nl dan nemen we contact met je op. We ontmoeten je graag!

Voor meer informatie neem je contact op via info@bijzonderegasten.nl